Opvang Nieuwe Stijl

.

De franchiseformule - Multi afbeelding onder
De franchiseformule - Multi afbeelding onder
De franchiseformule - Multi afbeelding onder

De franchiseformule

Opvang Nieuwe Stijl begeleidt en ondersteunt van begin tot eind

Dat er veel nieuwe zaken op je af komen is exact de reden dat Opvang Nieuwe Stijl is opgericht. ONS ondersteunt je bij iedere stap met advies, voorbeelddocumenten en indien nodig de uitvoering. Daarmee wordt het voor jou eenvoudiger om een eigen kinderopvang op te starten. Ook na de opstart blijven we je op veel verschillende manieren ondersteunen zodat jij je zoveel mogelijk op de kinderen en ouders kunt richten. Dat is immers wat je zelf het leukste vindt. Toch?

Bij de opstart helpen we indien nodig zoeken naar een locatie  en zorgen we er samen voor dat jouw opvang voldoet aan de geldende wetgeving.  Met als resultaat jouw inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang. Daarbij kun je gebruik maken van ons uitgebreide handboek met alle benodigde documenten/protocollen. Ook maken we samen een mooie website zodat jouw klanten meteen een professionele indruk hebben.
Als je opvang open is, blijven we je ondersteunen met alle dienstverlening rondom de kindadministratie. ONS neemt het maken van de contracten, doorvoeren van wijzigingen, facturatie, incasso en debiteurenbeheer voor haar rekening en jij kunt gebruik maken van zaken als een groepsapp, ouderapp en/of personeelsapp. We houden je op  de hoogte van de wet- en regelgeving, organiseren trainingen en je kunt gebruik maken van onze online leeromgeving. Dit stelt je in staat om er samen met je team voor te zorgen dat je kwalitatief goede opvang aan kunt blijven bieden. Ook kunnen we desgewenst vanuit ONS het verplichte pedagogisch beleidswerk en de coaching voor je verzorgen. 

ONS de juiste partner voor jou?

Als je wilt weten of we samen succesvol kunnen zijn, is het allerbelangrijkste misschien wel dat er een goede klik is tussen jou en ONS. We gaan samen een mooi avontuur aan en daarbij is vertrouwen en jezelf kunnen zijn van belang. Na het invullen van het franchiseformulier  zullen we dan ook een (zoom) afspraak inplannen om elkaar nader te leren kennen en de vervolgstappen te bespreken. 

Ervaringen van anderen?

In de ruim 10 jaar dat we nu bestaan hebben we veel mensen zoals jij mogen helpen hun droom te realiseren. Wil je een aantal ervaringen van hen zelf horen dan kan dat!

Bekijk verhalen van andere ONS ondernemers