Opvang Nieuwe Stijl
Over ONS

Meer informatie over ONS

Jouw eigen stijl opvang:
Opvang Nieuwe Stijl is de eerste franchiseformule die zich volledig in dienst stelt om samen met jou je eigen kinderdagverblijf en of buitenschoolse opvang te starten en succesvol te laten zijn. Nieuw in Opvang Nieuwe Stijl staat ervoor dat alles volledig gericht is op hoe jij wil dat jouw opvang eruit gaat zien. We horen vaak dat dat juist de reden en motivatie is dat je voor jezelf wilt beginnen. Doordat je op basis van jouw ervaring gezien hebt dat het anders en beter kan. Hieronder lees je meer over onze geschiedenis, visie, missie en kernwaarden met aansluitend meer informatie over ONS of het proces om voor jezelf te beginnen.

 
5305-teamvierkant.jpg

Het Team

 
4516-shutterstock-667574854.jpg

De Franchise formule

 
3056-school-2051712.jpg

Training & Coaching

 
4511-shutterstock-676960258.jpg

Een geschikte locatie vinden

Over ONS - Geschiedenis

Onze Geschiedenis

Opvang Nieuwe Stijl is gestart in de crisis van 2013. Juist in die tijd zagen we de behoefte bij ouders en kinderen aan kleinschalige, betrokken en klantgerichte opvang waar het kind en de ouders centraal staan. Gemotiveerde PM-ers die  ontslagen werden of die een volgende stap in hun carrière wilden maken met een eigen opvang, zagen we vastlopen in het realiseren van een eigen opvang. De reden daarvoor is dat ze in een voor hen onbekende wereld kwamen van ondernemerschap in combinatie met de zeer uitvoerige regelgeving in de kinderopvang. Dat was voor ONS de reden om het concept te bedenken om juist deze groep te helpen en te ondersteunen en er aan bij te dragen dat hun droom werkelijkheid werd. Inmiddels groeien we 3 a 4 locaties per jaar en hebben we het leukste beroep dat er bestaat…. anderen helpen hun droom te realiseren in een prachtig vak!

Visie & Missie

Onze visie:
het opvangen van jonge kinderen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wij geloven in kleinschaligheid en betrokkenheid bij ouders en kinderen. Het zorgen voor kwalitatieve kinderopvang in combinatie met het ondernemerschap, vraagt veel van de initiatiefnemer. Door hierbij op een professionele en tegelijkertijd betrokken wijze te faciliteren en te ondersteunen, helpen wij geinspireerde ondernemers in de kinderopvang op hun eigen wijze tot bloei te komen. 

Onze Missie:
Iedereen die in Nederland de ambitie heeft om een eigen kinderdagverblijf en/of BSO te starten te helpen deze droom te realiseren.

Over ONS - Visie en Missie
Over ONS - Onze kernwaarden

Onze Kernwaarden

Wederzijds respect en openheid, betrokkenheid, professionaliteit en gelijkwaardige samenwerking. 

Kwalitatief hoogstaande kinderopvang waar aandacht voor het kind en de ouders centraal staan.

“ONS, behulpzaam en meedenkend”

 Steffie Theelen Ooch aont hoes, Ooch ien Eesjde en Aont hoes