Opvang Nieuwe Stijl
Het Team

Het Team

 We hebben een zeer ervaren, compact, betrokken en compleet team bestaande uit :

Gea, Carolien, Peter, Marjan, Kim en Mark

Mark (Directeur en oprichter)

Al ruim 20 jaar ben ik actief in verschillende rollen in de kinderopvang en nog steeds met heel veel plezier. Ooit begonnen als klant en via in eerste instantie vrijwilligerswerk  ben ik in 2013 kinderopvangondernemer geworden. In het begin nog naast mijn toenmalige baan als sales manager en vanaf 2016 full time. En ik heb daar geen seconde spijt van. Eigen ondernemer zijn is het mooiste wat er is. De vrijheid en de mogelijkheid om iets te doen waar je passie ligt spreken mij zeer aan. Als vader van inmiddels 3 oudere zoons heb ik in de praktijk ervaren dat kleinschalige opvang door een betrokken, flexibele kinderopvang ondernemer heel erg fijn is. Dat is ook het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen en opzetten van Opvang Nieuwe Stijl. Opvang in jouw eigen stijl  zodat jij je passie er in kunt leggen gefaciliteerd door ervaren professionals  is een mooie combinatie. Mocht je passie hebben voor de kinderopvang en wil je je eigen opvang starten dan  komen we graag met je in contact om er samen voor te zorgen dat jij je droom kunt realiseren. Wellicht tot binnenkort!

Het Team - Mark
Het Team - Marjan

Marjan (Kindadministratie)

Sinds 2021 werk ik met veel plezier voor Opvang Nieuwe Stijl. De kindadministratie van een kinderopvang vind ik erg leuk om te doen en is mij op het lijf geschreven. Snel reageren op vragen van de ONS ondernemers en van ouders en het voorkomen van onduidelijkheden en ‘losse eindjes’. We willen allemaal graag duidelijkheid en al helemaal als het gaat om onze onderneming en om onze kinderen! Vanuit ONS werken we met een kinderopvang software waarbij zowel jij als ik tegelijk naar de planning en plaatsingen kunnen kijken. Dat maakt het makkelijk om vragen van ouders over plaatsingen goed en snel te beantwoorden. Het lijkt mij ook erg leuk om binnenkort wellicht voor jouw eigen opvang aan de slag te gaan!

Carolien (Pedagogisch coach en trainer)

Al een paar jaar ben ik betrokken bij Opvang Nieuwe Stijl als pedagogisch coach en trainer.
Ik ben ruim tien jaar actief binnen de kinderopvang en het onderwijs. Daarbij heb ik verschillende rollen gehad van op de groep staan als pedagogisch medewerker, regisseur kinderopvang, pedagogisch coach tot directeur van een IKC. In 2020 besloot ik voor mijzelf te beginnen met Bureau Carolien en me te specialiseren in het trainen van zowel de pedagogisch coach als de houder/leidinggevende binnen de kinderopvang.  Je beleid vertalen naar zichtbare kwaliteit is daarbij altijd het uitgangspunt. Het coachprogramma Sta Sterk in de Basis is een traject dat ik daarvoor ook binnen ONS aanbied aan houders die al net wat verder op weg zijn.
Daarnaast ben ik actief betrokken bij inhoud van de ONS academie.
Ik ontmoet je graag en help je om jouw dromen om te zetten in realiteit!   

Het Team - Carolien
Het Team - Peter

Peter (Locatiezoeker en Websitebeheerder)

In 2022 ben ik bij Opvang Nieuwe Stijl begonnen met het zoeken van nieuwe locaties voor franchisenemers. Daarbij probeer ik de onderste steen boven te krijgen, zodat toekomstige ONS ondernemers hun droom van een eigen kinderopvang kunnen verwezenlijken. Daarnaast heb ik ook de ontwikkeling en het beheer van de websites voor de ondernemers op me genomen.

In vorige functies was ik actief op verschillende terreinen: voornamelijk als beleidsadviseur voor overheden, waarbij ik veel samenwerkte met gemeenten door het hele land om met name hun energiebeleid vorm te geven. Daarnaast heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan met het ontwikkelen en beheren van databases voor klanten. In meer recente jaren was ik maatschappelijk werker bij een jongerenopvang. 

Mijn bagage bestaat dus uit kennis van de ambtelijke wereld, vaardigheid met de computer en ervaring met persoonlijk begeleiden.  Hiermee probeer ik nieuwe ondernemers te helpen bij het overwinnen van de drempels naar zelfstandigheid. Onze actieve ondernemers kan ik helpen hun  passie voor hun opvang uit te drukken door middel van een aansprekende website.

Kim (Facuratie en debiteurenbeheer)

Voor Opvang Nieuwe Stijl ben ik verantwoordelijk voor de facturatie en het debiteurenbeheer. Dit doe ik met veel plezier. Zeker ook omdat debiteurenbeheer meestal iets is wat de ONS ondernemers niet leuk vinden om zelf te doen. Enerzijds omdat het veel tijd kan kosten en anderzijds omdat het soms lastig is om ouders aan te spreken op hun betaalgedrag. Dat doe ik dus. Wel altijd in overleg met jou omdat jij de klant goed kent en een eigen inschatting hebt van of deze klant waarschijnlijk wel of niet zal gaan betalen. Over het algemeen lukt het heel goed om klanten te laten betalen.

Het Team - Kim